top of page

Walk Among Heroes Group

Public·227 members

Hungaria Shqipëria drejtpërdrejt 05/12/2023 Sporti


4 orë më parë — Hungaria Shqipëria drejtpërdrejt live 5 dhjetor 2023 Shqipër 20 nën 2023 — [TV DREJTPËRDREJT]+++] Kosova Bjellorusia drejtpërdrejt live 21.11.2023 Ndeshja ...


” Rritje dezinformimi Individët ishin ndër viktimat dhe autorët më të zakonshëm, të cilët kryen mbi 500 shkelje gjatë periudhës së monitorimit, të ndjekur nga autorë anonimë të fshehur pas identiteteve të rreme. Megjithatë, BIRN regjistroi gjithashtu shkelje të shumta të kryera nga media online, figura publike dhe politikanë. Institucionet shtetërore ishin më shpesh viktima, ndonjëherë të rrjedhjes së madhe të të dhënave, si ajo e kryer nga një grup hakerësh që operonin nën emrin Homeland Justice dhe që shënjestroi parlamentin e Shqipërisë në fund të vitit 2022 dhe në fillim të vitit 2023. Hungaria Shqipëria drejtpërdrejt live 5 dhjetor 2023 Shqipër 13 orë më parë — Hungaria Shqipëria drejtpërdrejt live 5 dhjetor 2023 Shqipëria ka një ambasadë në Budapest dhe Hungaria ka një ambasadë dhe një zyrë konsullore në Tiranë. Hungaria Shqipëria drejtpërdrejt 5 dhjetor 2023 1:35... Shqi 15 orë më parë — Hungaria Shqipëria drejtpërdrejt 5 dhjetor 2023 1:35... Shqipërisë do të startojë në orën 20:45 dhe do të transmetohet drejtpërdrejtë në Digitalb. [Sot**] Hungaria Shqipëria drejtpërdrejt 05.12.2023 2 nën 20 14 orë më parë — Portugalia U17 Shqipëria U17 transmetim i drejtpërdrejtë 15 14 nën 2023 — Grupi A: Itali, Republika e Irlandës, Norvegjia, Turqia, Letonia, San ... Një punim kërkimor nga Anes Cerkez, i cili hulumton shkeljet specifike të të drejtave digjitale të të rinjve dhe i prezantuar gjithashtu nga BIRN të martën, thekson një numër rastesh shqetësuese, duke përfshirë një rast ngacmimi kibernetik që çoi në vetëvrasjen e një 22-vjeçari nga Bosnja në tetor 2022. Kishte gjithashtu raste pornografie të miturish, duke nënvizuar nevojën për edukim të zgjeruar mediatik për të rinjtë si dhe prindërit e tyre. Që nga pushtimi i plotë i Ukrainës nga Rusia në shkurt 2022, fushatat e dezinformimit janë rritur globalisht. Ndër shënjestrat ishte Ushtria e Rumanisë, me ministrinë e mbrojtjes që paralajmëroi në mars të këtij viti për postime të rreme në TikTok dhe Instagram rreth mobilizimit të burrave. Në veriun e Kosovës me shumicë serbe, incidentet etnike gjatë verës shtuan tensionet. Sulmet ndaj gazetarëve kritikë ndaj partisë në pushtet të Serbisë ose Kishës Ortodokse u rritën, të nxitura nga konfrontimet e dhunshme midis serbëve vendas dhe paqeruajtësve të udhëhequr nga NATO-ja. Duke monitoruar periudhën nga 1 shtatori 2022 deri më 31 gusht 2023, BIRN regjistroi 1, 427 raste shkeljesh të të drejtave digjitale, pothuajse dyfishi i raportit të mëparshëm prej 782 rastesh të tilla. Raporti pasqyron natyrën komplekse të sfidave të të drejtave digjitale në rajon, duke theksuar rolin e qeverive, dobësinë e legjislacionit dhe shënjestrimin e grupeve vulnerabël. Shumica e shkeljeve përfshinin gjuhë urrejtjeje, diskriminim, manipulim digjital dhe mashtrim kompjuterik. “Falsifikime të rënda” me inteligjencë artificiale Jeremic theksoi gjithashtu “shkeljet e shumta” pas një sulmi masiv në maj 2023 në një shkollë fillore në Beograd, kur policia zbuloi identitetin e autorit 13-vjeçar dhe të dhënat personale të prindërve të tij. Pati gjithashtu shembuj të shumtë të lajmeve të rreme pas vrasjeve. Redaktorja e BIRN, Ivana Jeremic, theksoi tendencën shqetësuese të dhunës me bazë gjinore në hapësirën digjitale, duke përmendur në veçanti vrasjen në Bosnje të një gruaje nga bashkëshorti i saj, i cili e transmetoi drejtpërdrejt vrasjen në Instagram. “Videoja jo vetëm që mbeti në internet për orë të tëra, por njerëzit ndërvepruan me të. Disa madje shfaqnin mbështetje, gjë që qe shkatërruese për familjen e gruas”, tha Jeremic. BIRN: Nga Hungaria në Turqi, shtohen shkeljet e të drejtave digjitale - Reporter. alEvropa Juglindore dhe Hungaria kanë parë një rritje alarmante të shkeljeve të të drejtave digjitale, veçanërisht gjatë periudhave të turbulencave politike të brendshme, zgjedhjeve dhe trazirave rajonale dhe ndërkombëtare, sipas raportit të fundit vjetor të BIRN. Raporti i Shkeljeve të të Drejtave Digjitale 2022-2023, i prezantuar të martën në kryeqytetin boshnjak Sarajevë, mbulon Shqipërinë, Bosnjën dhe Hercegovinën, Kroacinë, Hungarinë, Kosovën, Malin e Zi, Maqedoninë e Veriut, Rumaninë, Serbinë dhe Turqinë. Hungaria Shqipëria drejtpërdrejt live 05/12/2023 Transmeto 13 orë më parë — Moldavia Shqipëria transmetim i drejtpërdrejtë 17 nëntor 202 Hungaria SMS 12 në numrin e shfaqur në ekran 12 Maj ora 21. 00 në Duna TV 22 ... Albania Team - u21/ Shqipëri vs Hungari Ndiqeni ndeshjen... 28 mar 2016 — LIVE: Shqiperi U21-Hungari U21 Ndiqni drejtperdrejt nga "Elbasan Arena" ndeshjen e shpresave te Shqiperise ndaj. Hungarise Maqedonia e Veriut dëshmoi një gjuhë të vazhdueshme urrejtjeje me motive etnike, si dhe deklarata diskriminuese që shënjestronin komunitetin LGBT. Kjo përfshinte gjuhën e urrejtjes të përhapur nga prezantuesi televiziv Milenko Nedelkovski në Facebook në lidhje me një gazetar me origjinë shqiptare. Në Mal të Zi, grupet e pakicave, kryesisht serbët dhe Kisha Ortodokse Serbe, përjetuan gjuhë urrejtjeje në internet në mbi gjysmën e 26 rasteve të regjistruara. Boshnjakët dhe myslimanët u përballën gjithashtu me intolerancë etnike, me incidente që përfshinin publikun, organe të medias dhe figura publike që përforconin narrativat diskriminuese. Hungaria Shqipëria drejtpërdrejt 5 dhjetor 2023 11 orë më pa 4 orë më parë — Hungaria Shqipëria drejtpërdrejt 5 dhjetor 2023 11 orë më parë — Portugalia U17 Shqipëria U17 transmetim i drejtpërdrejtë 15 14 nën 2023 — 6 nën 2023 ... Mbështetje për çeljen e negociatave për Shqipërinë ... drejtpërdrejtë edhe në sigurinë e Evropës Qendrore. Nga ana e tij, Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj deklaroi se Shqipëria ... Një prirje e re e identifikuar nga BIRN përfshin përdorimin e inteligjencës artificiale për të krijuar “falsifikime të rënda” dhe për të gjeneruar lajme të rreme. “Mungesa e rregullores në rajon ua lë në dorë lexuesve dhe platformave të merren me këtë lloj përmbajtjeje”, tha Jeremic. Legjislacioni që duhet të mbrojë të drejtat digjitale mbetet i pamjaftueshëm në shumë prej vendeve të monitoruara, ndërkohë që disa qeveri përdorën ligje të reja për të shënjestruar kritikët dhe mediat e pavarura. Dhuna kibernetike ndaj grave vazhdoi për shkak të boshllëqeve ligjore dhe mangësive në mbledhjen e të dhënave. Moldavia Shqipëria transmetim i drejtpërdrejtë 17 nëntor 202 GRUPI G Shqipëria Armenia transmetim i drejtpërdrejtë 19 nën 2022 Një Hungaria SMS 12 në numrin e shfaqur në ekran 12 Maj ora 21. 00 në Duna TV 22 ... Marrëdhëniet Shqipëri-Sllovaki Ajo kufizohet nga Polonia në veri, Ukraina në lindje, Hungaria në jug, Republika Çeke në veriperëndim dhe Austria në jugperëndim. Territori i Sllovakisë ... Sfidë vendimtare me Shqipërinë për vendin e dytë, ja si është situata e Hungarisë | Gazeta ShqipËndrra e Shqipërisë për të prekur kualifikimin në Kupën e Botës, “Katar 2022”, kalon nga Budapesti. Në 9 tetor kuqezinjtë do të tentojnë të marrin maksimumin ndaj Hungarisë vendase, në “Ferenc Puskas”. Asgjë nuk do të jetë e lehtë, edhe pse Shqipëria fitoi minimalisht në “Elbasan Arena”. Hungaria dhe tekniku Rossi do të vuajnë tri mungesa të rëndësishme, ndërsa një tjetër aspekt pozitiv për kuqezinjtë është se plot 7 lojtarë rrezikojnë skualifikimin ndaj Anglisë, nëse ndëshkohen ndaj kiqezinjëve. Shqipëri-Hungari, nga prilli linjë e re fluturimi, vjen 'Low ... drejtpërdrejt në uljen e çmimeve të biletave, tha Dervishaj. Ministri Ministri Seszták tha Hungaria është shumë e interesuar të investojë në Shqipëri, si ... (Shikoni>>>) Hungaria Shqipëria transmetim i drejtpërdrejtë 1 orë më parë — (Shikoni>>>) Hungaria Shqipëria transmetim i drejtpërdrejtë 05.12.2023 7 dhj 2022 — Shqipëria kanë nënshkruar një protokoll për inspektimin dhe ... Kur Shqipëria ndërtohej nga austro-hungarezët (Foto) ... Hungaria administroi më tepër se gjysmën e territorit të Shqipërisë. drejtpërdrejt në formimin dhe influencimin e marrëdhënieve mes dy vendeve prej Luftës së ... “Zhvillimet politike të brendshme, rajonale dhe ndërkombëtare patën një ndikim të drejtpërdrejtë në shkeljet e të drejtave digjitale”, thuhet në raport. “Gjatë krizave dhe zgjedhjeve të brendshme, shkeljet e të drejtave digjitale u rritën, ashtu siç ndodhi në kohë tensionesh rajonale dhe ndërkombëtare. Hungaria Shqipëria drejtpërdrejt live 05/12/2023 13 orë më parë — Rumania U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt live 17 nëntor 2023 4 ditë më parë — Shqipëria LIVE: Hungari U18 vs Shqipëri U18 | U18 Euro ...


About

Welcome to Walk Among Heroes! This is a forum designed to s...

Members

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • TikTok
  • Threads
bottom of page