top of page

Walk Among Heroes Group

Public·290 members

(TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË<<<) Korabi Peshkopi Besa Kavajë drejtpërdrejt falas 6 dhjetor 2023

6 ditë më parë — Follow Korabi Peshkopi v Besa Kavaje 6. 12. 2023 live - livescore, H2H stats, latest results and more information on Flashscore.

Ky kampionat i Federatës Shqiptare të Futbollit me vetëm 10 skuadra, tri prej të cilave, pra 30 për qind e tyre si në asnjë vend të botës, u dashkan të bien në Kategorinë e 2-të, është shkatërrues. Unikale (e vetme) në Europë pra: që nga 10 skuadra 2 do të bien drejtpërdrejt dhe tjetra, ajo që zë vendin e 8-të, do të shkojë ta gjejë rënien apo mosrënien te ndeshja plotësuese me një të Kategorisë së 2-të! Mirëpo, siç është thënë edhe nga njerëz të cilëve u është besuar drejtimi i futbollit në Shqipëri, “edhe Juventusi ka rënë në Serinë B”, duke harruar se si ka rënë dhe se çfarë kampionati të nivelit të lartë që është Seria B e Italisë. KS Korabi Peshkopi vs Besa Kavaje 06.12.2023 - Football On Wednesday 06.12.2023 at 13:00, a football match between KS Korabi Peshkopi (Albania) and Besa Kavaje (Albania) will take place. Tash, pa pikë mëshire, më vjen të thërras fort: A nuk ju vjen pak turp? Për një çast logjika të thotë se turp duhet t’i vijë vetëm qytetit të Elbasanit, bashkisë së tij, familjes futbollistike të këtij qyteti të vjetër të një kulture të hershme po qytetare, madje për krejt Shqipërinë, i cili i ka dhënë aq fort edhe sportit kombëtar, që nga futbolli e deri te volejbolli. Mirëpo, ja që për çudi, unë më pak fajtor se askënd bëj qytetin e Elbasanit. Si fajtor kryesor, të cilit i takon ta ndiejë fort këte turp, vendos Federatën Shqiptare të Futbollit dhe bashkë me të qeverinë shqiptare, ministrinë përkatëse, Komitetin Olimpik Shqiptar. Korabi Peshkopi Devolli transmetim i drejtpërdrejtë 18/10/20 17 tet 2023 — Korabi Peshkopi drejtpërdrejt falas 28[[TRANSMETIM]*] Teuta Durrës Vllaznia drejtpërdrejt Apolonia Fier · Besa Kavajë · Devolli · Egnatia Korabi Peshkopi v Besa Kavaje LIVE 6. 12. 2023 | Football 6 ditë më parë — Follow Korabi Peshkopi v Besa Kavaje 6. 12. 2023 live - livescore, H2H stats, latest results and more information on Flashscore. Dhe vështroni tash renditjen e Kampionatit të Parë të Shqipërisë: Edhe në këtë rast, dy skuadrat e fundit, ashtu si në dy renditjet e tjera, i kam theksuar me germa në “bold” (të zeza). Janë Flamurtari i Vlorës dhe Luftëtari i Gjirokastrës në rrezik gati 90 për qind për të rënë. Janë respektivisht me vetëm nga 5 e 8 pikë. Kjo do të thotë se 22 javë pa mbaruar kampionati, Flamurtari është 14 pikë larg skuadrës më të afërt për shpëtim apo mosshpëtim! Më tej kjo do të thotë se për ta përmirësuar sadopak renditjen e tij, Flamurtarit i duhet të fitojë 5 ndeshje rresht dhe Skënderbeut të humbasë po 5 të tilla rresht. Gati po kështu edhe skuadrës së Gjirokastrës. Shihet qartë që edhe dy qytete të tjera tradicionala, Vlora e Gjirokastra, kanë marrë para kohe rrugën e lamtumirës. E për këtë duhet të ndiejnë sadopak turp. Ata kanë fajet e tyre sigurisht, por po të ishte kampionati, e pakta me 14 skuadra, siç kanë qenë shumica e kampionateve më të bukur e më të fortë të Shqipërisë, kurrë nuk do të mbërrinim në këtë situatë kaq të rëndë dhe zhgënjyese për skuadrat tradicionale të qyteteve tona. Kësisoji ajo nuk ka asnjë kompetencë për të ushtruar pushtetin e saj të drejtimit të pavarun e modern të kampionateve të Shqipërisë, siç e kanë të gjitha shtetet e Europës. Dhe është vërtet e çuditshme që gazetaria jonë shkon e interviston madje gjerësisht një “president lige” pa ligë. Dhe kështu, shtyj sa shtyj, kalo sa të kalosh, hidhu përpjetë për stadiumin e ri – natyrisht tejet modern, por me kullë qiellore e pa pistë atletike – dhe dreqi t’i marrë Elbasanin, Kavajën, Dinamon, Beratin, Fierin. Lushnjën…! Ju duken pak…? Sa vjet kam që argumentoj se urgjentisht Shqipërisë, tash për tash, për t’u mundësuar qyteteve ecurinë dhe zhvillimin e futbollit të vërtetë, i duhet kampionati me 16 skuadra. Mirëpo, Naftëtari ka 33 vjet dhe Besëlidhja 17 vjet që nuk luajnë në Kampionatin Kombëtar! Ndërkohë që ka bukur nja 7 vjet rresht që mungon edhe skuadra e Peqinit. I tillë, krejt i ulët është niveli i Kategorisë së 2-të, që veç shkatërron skuadra, madje edhe ato të qyteteve më tradicionale të futbollit dhe që nuk nxit asnjë përparim. Vështroni edhe një herë renditjet e mësipërme të dy grupeve të Kategorisë së 2-të. Në një grup të vetëm janë skuadrat e katër qyteteve të rëndësishme të futbollit shqiptar: Besa e Kavajës, KS Elbasani, KS Lushnja dhe Apolonia e Fierit. Korabi Peshkopi Devolli drejtpërdrejt 18.10.2023 KS Korabi Peshkopi vs KS Devolli - LiveScores.bz 23 maj 2023 — Vllaznia Tirana drejtpërdrejt live 22 prill 2023[[Transmetim][[] Teuta Durrës Tirana transmetim i ... Dhe turpi që, për çudi, nuk mbaron këtu. Shihni tash dy renditjet e kësaj jave të dy kampionateve të Kategorisë së 2-të (po, po e 2-të): Grupi A – Java 10 KASTRIOTI / Krujë 24 7 3 0 14-4 KORABI / Peshkopi 16 5 1 4 11-10 BESËLIDHJA / Lezhë 18 5 3 2 15-9 ERZENI / Shijak 17 5 2 3 13-5 EGNATIA / Rrogozhinë 12 3 3 4 12-11 KF BURRELI / Burrel 14 4 2 4 9-11 VELEÇIKU / Koplik 11 3 2 5 7-13 TËRBUNI / Pukë 10 2 4 4 8-11 SHKUMBINI / Peqin 10 2 4 4 9-11 DINAMO / Tiranë 5 1 2 7 4-19 Grupi B Java 10 KF POGRADECI / Pogradec 22 7 1 2 17-11 KS LUSHNJA / Lushnjë 19 6 1 3 19-12 APOLONIA / Fier 20 6 2 2 20-7 KF DEVOLLI / Devoll 13 4 1 5 14-15 ORIKU / Orikum 12 3 3 4 7-11 BESA / Kavajë 14 4 2 4 17-14 ILIRIA / Fushë-Krujë 14 4 2 4 11-12 TURBINA / Pukë 10 3 1 6 8-13 KF SHËNKOLLI / Shënkoll 9 1 6 3 9-14 KS ELBASANI / Elbasan 7 2 1 7 8-17 E shihni që – të radhitura me germa në “bold” (të errëta) – në të dyja grupet, vendet e fundit me nga 5 e 7 pikë, i zënë dy ndër skuadrat më të shquara të 90 vjetëve të kampionateve të Shqipërisë: Dinamo 18 herë kampione dhe KS Elbasani 2 herë kampion! Kësisoji, ndonëse, për rastin, emblema është 7-0 i Elbasanit, kjo renditje e këtyre grupeve them se është edhe më emblematike (shembullore), çka tregojnë se janë bërë gati të zbresin në Kategorinë e 3-të (po, po e 3-të) kampionet tona të shquara KS Elbasani e Dinamo. Korabi Peshkopi vs KS Besa Kavaje Korabi Peshkopi vs KS Besa Kavaje ❱ 06.12.2023 ❱ Football ❱ Albania Cup ✔️Free Betting Tips & Predictions ⚡ Livescore Best Betting Odds ⭐ Stats. [[[Transmetim i drejtpërdrejtë<<<<]==]] Erzeni Korabi Peshko [Transmetim i drejtpërdrejtë<<<<]==]] Erzeni Korabi Peshkopi shiko live 4 qershor 2023 Fatimja ishte nga familja Bulku, hallë e Mustafa Bulkut. Dhe vetëm njëra do të mund të ngjitet në Kampionatin e Parë Kombëtar. Kjo do të thotë se katër qyteteve me histori po qytetare të futbollit kombëtar, Elbasani, Kavaja, Fieri e Lushnja, do t’u duhet të presin radhazi e pakta tre-katër vite për të ëndërruar për t’u ngjitur në Kampionatin e Parë Kombëtar, të ashtuquajtur krejt jashtë traditës sonë “Superligë”, ndonëse nuk ka asgjë “super”. Më e pakta kjo do të thotë padije, indiferencë e dënueshme dhe vetëkënaqësi e pamatë në drejtimin e futbollit në Shqipëri. Është vërtet e çuditshme se si qeveria shqiptare dhe shteti shqiptar në gjithë këto vite nuk kanë thënë asnjë fjalë, nuk kanë bërë asnjë ndërhyrje për t’u dhënë shqiptarëve të qyteteve të mirënjohura gëzimin e duhur të përjavshëm të futbollit të vërtetë kombëtar. Ndërsa shkruante dyfishin, plot 4 kolona, për kampionatet e gjimnazeve e të shkollave shqiptare. Përsëris për të kushedisatën herë: Ai popull që më shumë merret me problemet e shteteve të huaja, dhe jo të tij, nuk përparon. Dhe le të vazhdojmë. Mbërrijmë kështu te KS Elbasani, Dinamo, Besa e Kavajës – tri shtylla tradicionale qytetëse të ndërtesës historike të Kampionatit të Shqipërisë, e bashkë me to edhe Tomori i Beratit, sot në Kategorinë e 3-të, të cilët në thelb nuk kanë faj që janë në mjerim. Fajin e ka organizimi krejt i papranueshëm i Kampionatit Kombëtar të Shqipërisë, madje i gjithë Kampionateve të Shqipërisë, që prej vitesh tashmâ, nuk u lë skuadrave të marrin frymë, të riorganizohen, të përtërihen, të forcohen me djem të farishteve të tyre të futbollit të qytetit. Dhe o burra në “merkaton e janarit”! Po djemtë e skuadrave të të rinjve të qyteteve, ku do të shkojnë? Tjetër turp ky për sa kohë askush nuk e pengon FSHF-në të ndalë për disa vite këtë farë “merkatoje të janarit”, krejt artificiale, madje kundërkombëtare për hir të lojtarëve të tjerë jashtë ekipeve të të rinjve të qytetit tënd. KS Korabi Peshkopi vs Besa Kavaje live score,prediction() KS Korabi Peshkopi vs Besa Kavaje live score · Name: KS Korabi Peshkopi vs Besa Kavaje · Date: 2023/12/06 · Time: 04:00:00 · Stadium: Korabi Stadium. Pa dashur ata bëhen bashkautorë të lulëzimit të një mërzie të vetë jetës publike në fundjavat shqiptare. Stadiumet thuajse janë bosh…! Ndërkaq, Federatës Shqiptare të Futbollit po i bëhen gati dy vjet që bën sikur ka themeluar Ligën Kombëtare të Futbollit. E pra, kjo ligë nuk ekziston. Është vërtet e çuditshme se si një zëvendëspresident i FSHF-së pranon të dalë në shtyp si president i kësaj lige inekzistente, teksa ajo nuk ka publikuar nëse ka zyra, staf, statut për të qenë ligë. Pa shkuar te ajo tjetra: që president i saj nuk mund të jetë zëvendëspresidenti i federatës përkatëse. Korabi Peshkopi vs Besa Kavajë live score, H2H and lineups Korabi Peshkopi is going head to head with Besa Kavajë starting on 6 Dec 2023 at 12:00 UTC . The match is a part of the Kupa e Shqiperise. [ONLINE<<<] Tirana Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 22.09. ... (((falas@))) Erzeni Tirana drejtpërdrejt falas 26. Egnatia (TRANSMETIM I comApolonia Fier · Besa Kavajë · Devolli · Egnatia Rrogozhinë · Elbasani ... Mbi të gjitha, për të pasë pjesë të vërtetë të futbollit të Kampionatit të Parë Kombëtar të gjitha qytetet e historisë së vërtetë 90- vjeçare të tij dhe për të profesionalizuar 16 ekipet qytetare. E mandej, prej këtu të organizohen dy kampionatet e tjera, të dytë e të tretë, derisa edhe ata të fitojnë qytetarinë e tyre futbollistike, po profesionale. Tash nuk e di a arritët ta kuptoni humbjen emblematike (shembullore) 0-7 prej Apolonisë së Fierit të ish-kampiones së Shqipërisë me emrin KS Elbasani. Po ashtu vendet e fundit në Kategorinë e 2-të me vetëm 5 e 7 pikë të Dinamos e KS Elbasanit…! Post scriptum Edhe Vlora, Gjirokastra e SK Tirana…? Për fat të keq, historia nuk mbaron këtu, por u dashka edhe një “post scriptum”. Ndonëse, me rënien e Juventusit, Shqipëria nuk ka të bëjë aspak. Shqipëria ka të bëjë me organizimin tashmâ krejt të papranueshëm të kampionateve të saj. Deri aty, saqë rënia nga kategoria është thuajse një fatkeqësi. Vështroni për një çast: Plot 5 vjet ka Elbasani që nuk arrin të rikthehet në Kampionatin Kombëtar! Plot 6 vjet ka Besa e Kavajës e plot 7 Tomori i Beratit që nuk arrijnë të rikthehen në Kampionatin Kombëtar! Ka plot 8 vjet Dinamo e Tiranës që nuk arrin të rikthehet në Kampionatin Kombëtar! Ndërkaq, nuk di a ju kujtohet se sa tërheqëse dhe e bukur ka qenë pjesëmarrja e dikurshme e Naftëtarit të Kuçovës e Besëlidhjes së Lezhës në Kampionatin Kombëtar. Madje, edhe e skuadrës së Shkumbinit të Peqinit – 19 vjet rresht pjesë jo pak tërheqëse e Kampionatit Kombëtar. Korabi Peshkopi - Besa Kavaje, 6 December 2023, 10 orë më parë — Korabi Peshkopi - Besa Kavaje, 6 December 2023, 12:00, Albanian Cup, season 2022 - 2023. Head to head statistics, odds, last league matches ...

About

Welcome to Walk Among Heroes! This is a forum designed to s...

bottom of page