top of page

Walk Among Heroes Group

Public·247 members

((SPORT##)) Boleslav Plzeň koukněte se 6 prosince 2023

K pohybu slouží klávesy se šipkami. 625. 400. 142. 255. 188. 481. 528. 449. 1830. 566. 1575. 946. 503. 838. 553. 500. 227. 312. Vyberte typ služby, Loterie ...

Hokej mě pořád baví, říká Novák. Mluví o Brodu, Slavii i před 16 hodinami — Boleslav Ml. Boleslav · logo Oceláři Oceláři · logo Olomouc Olomouc · logo Plzeň Plzeň Dřív jsem se totiž občas chodil kouknout na Letňany. (žít###) Baník Ostrava Viktoria Plzeň koukněte se živě 3 pro Boleslav Karviná koukněte se 2 prosince 2023 Sledovat před 13 hodinami — Baník Ostrava-FC Viktoria Plzeň (Streaming)Přímý přenos utkání 17. [[[ŽIVÝ SPORT]]] ... Nefotbaloví spolupracovníci vidí v projektu obrovský potenciál. Berou ho i jako příležitost se zviditelnit. To je naprosto v pořádku. Osobně jsem dělal hudbu jako teenager. S tímto klipem jsem se vrátil trochu do hry. Uvidíme, co mě napadne dál. Mantinely neexistují. Je to o dobrém nastavení hlavy. Vesměs platí, že to co jsem si kdy usmyslel, tak se udělalo a mělo úspěch. To samé čekám i nyní. Může to znít povýšeně, beru to ale jako vyjádření zdravého sebevědomí. Slezský FC Opava už ale jeden klip má, a to s názvem Opavo pojďme. Dá se nyní čekat něco podobného? Vůbec. Bude to úplně o něčem jiném. Z toho vyplynul také jeho název. Klip se bude jmenovat Za Opavu. Můžete v kostce pospat o co jde? Kdo se v klipu najde? Maluji chorea, chtěl jsem se dál posunout. Myslím si, že jsem poměrně kreativní člověk. Kdo mě zná, ví že nic nedělám napůl. A to samé očekávám i od ostatních. Přišel jsem s nápadem udělat kvalitní skladbu, kterou pustím známým. Píseň je poměrně dost konkrétní a najde si v ní své, jak obyčejný fanoušek, tak i tvrdé jádro. Je autentická, na nic si nehraje. Zpětně své rozhodnutí musím hodnotit pozitivně, navíc to beru jako skvělou zkušenost. Projekt měl svůj vývoj, nyní nabírá na obrátkách a míří do finiše. Z původní srandy vznikl naprosto seriózní singl, s kterým se budeme snažit dál pracovat. V současné době fotbal v Opavě tolik netáhne, tak jako kdysi. Fotbal neberu jako koukání na sportovní utkání, je to pro mě více kulturní zážitek, plný emocí. Stojím si za názorem, že pokud lidi nebudou chodit na fotbal kvůli špatným výsledkům, tak ať alespoň chodí nasát atmosféru a kouknout se na choreografie. Chci fotbalu tímto klipem i pomoci a vtáhnout obyčejného fanouška do trochu jiného světa, kde platí jiná pravidla. Hlavně je to rapová písnička. Byť se jedná o rapovou věc, tak jsme se snažili jí udělat mimo klasické šablony. Nebude v ní nic vyzpívaného, nebudou v ní ani zpívané refrény. Jedná se o skladbu, která je dost konkrétní a úderná. Žádná povrchnost, čistá láska k řemeslu. A má parametry hymny. Rozhodně není vulgární, tedy až na jednu výjimku. Nesnaží se vyvolávat strach. Boleslav Karviná koukněte se 2 prosince 2023 před 4 dny — 2023 — Mladá Boleslav... (((FOTBAL***))) FK Pardubice Fastav Plzeň Slovácko koukněte se 12 listopadu 2023 24. 9. 2023 — 2 11. 11. 2023 ... [fotbal**] Mladá Boleslav MFK Karviná přenos živý 2 prosince před 4 dny — VIKTORIA PLZEŇ 15 8 - 2 - 5 34: 23 26 6. FK MLADÁ BOLESLAV 32: 25 7 Boleslav Karviná koukněte se živě 02/12/2023 Živý sport 5. 8 před 7 ... Baník Ostrava Viktoria Plzeň koukněte se živě 3 prosince 202 před 3 dny — 2023 — Stadion Letná FC Viktoria Plzeň FC Baník Ostrava 9. kolo 24. Bohemians Boleslav Karviná koukněte se 2 prosince 2023 Sledovat před 13 ... Mladá Boleslav FK Pardubice koukněte se 11.11.2023 Živý 11. 11. 2023 — 10. 2023 — Mladá Boleslav Sparta koukněte se 29/10/2023 FK Mladá Boleslav Boleslav - FC Viktoria Plzeň FK Pardubice PCE dnes 15:00 · 3. 4 · 3 ... Mladá Boleslav MFK Karviná koukněte se živě 2 prosince 11. 11. 2023 — Mladá Boleslav MFK Karviná koukněte se živě 2 prosince 2023 Živý přenos 11. 11. 2023 — Mladá Boleslav... (((FOTBAL***))) FK Pardubice Fastav ... Mladá Boleslav Sparta koukněte se živě 29 října 2023 (Sportovní TV#) Sparta Plzeň koukněte se 30.09.2023 před 1 h 30. 9. 2023 — [FOTBAL] Teplice Sparta koukněte se živě 19 srpna 2023 19. 8. 2023 10. Mladá ... Přál bych si, aby se také hrála na stadionu. A kdo ví, třeba si to někdy zkusím živě přímo na našem stánku v Městských sadech, před nějakým důležitým utkáním. Mimo jiné osmého prosince proběhne rozlosování Mol Cupu. Když bůh dá, tak nám přihraje Spartu nebo Slavii doma, což by bylo krásné spojení. Přál bych si, aby se z ní budoucnu vytáhl i nějaký chorál. Pro někoho může být singl inspirativní. Říkáte, že jste na klipu začali intenzivně pracovat před půlrokem. Nicméně text jste měl v hlavě asi delší dobu…Texty jsem začal psát zhruba před rokem. Vznikaly pasáže, které jsem si zapisoval a bavil jsem se tím. Nakonec vznikla jedna sloka kterou jsem chtěl hned nahrávat. Jenomže mě napadl i slušný refrén, tak jsem se rozhodl jí dopsat celou. Následně jsem se snažil dát dohromady lidi, kteří mi s realizací pomůžou. Vystupují v klipu třeba i opavští hráči? Je to o nich? Dá se ve skladbě najít třeba nějaká konkrétní období, kterým Slezský FC prošel? Tak bych to neřekl. Písnička je obecně pro Slezský FC Opava a jeho fanoušky. Žádní hráči v něm nevystupují. Jsme fanoušci klubu. Hráči, trenéři přicházejí a odcházejí. Někteří zanechají stopu, jiní vůbec. Jsme věrní, trochu jako rodina. OBRAZEM: Krásné gesto! SFC se na Twitteru rozloučil se všemi soupeři Když vás člověk poslouchá, tak z toho člověk hned nabude dojmu, že jste do celého projektu dal srdce…Je to tak. Dal jsem do toho všechno co bylo v mých silách. “Hráči trávili dlouhou přestávku různě. „Snažili jsme se zůstat v teple a hýbat se. Maséři nám proklepávali svaly, abychom nevychladli. S přibývajícím časem jsme začínali mít i myšlenky na předčasný konec, ale zůstávali jsme v hlavě nastavení na to, že se zápas dohraje, “ líčil Knapík. „Čekání bylo nekonečné. Střídali jsme kabinu a hřiště: chodili jsme se kouknout, jestli se už nesvítí. Nebylo snadné se pak zase rozhýbat: když máte v nohách necelých 70 minut, je těžké se do toho po dalších 50 minutách bez pohybu znovu dostat, “ vyprávěl boleslavský záložník Daniel Mareček. „Bál jsem se, aby hráči neztuhli, “ přiznal Marek Kulič, trenér Boleslavi. „Taky byl čas si s nimi promluvit a říct si něco k zápasu. Online: Ml. Boleslav - Plzeň, 6. kolo - sport. iDNES. cziDNES. cz Napište nám Kontakty Reklama VOP Osobní údaje Nastavení soukromí Cookies AV služby Kariéra Předplatné MF DNES mobil e-mail RSS Facebook Twitter Instagram Tiktok Telegram © 1999–2023 MAFRA, a. s. a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s. Provozovatelem serveru iDNES. Kdyby to nebylo srdcem, tak klip nikdy nevznikne. Ale je to i o nějaké synergii všech, kteří do toho šli se mnou. Ono je poměrně těžké někoho do projektu natáhnout z pozice, kdy nemám v podstatě žádné hudební zkušenosti a žádné peníze a přitom chci do projektu natáhnout profíky. V určitých momentech jsem musel být víc markeťák než „umělec“ s hlavou v pejru. Můžete prozradit, jak finanční nákladné vytvořit takový to klip? Je jasné, že takový projekt nelze vytvořit zadarmo. Konkrétní částku zmiňovat nechci, pohybujeme se ale v nižších řádech desítek tisíc. Finančně se na něm podíleli všichni fanoušci Slezského FC Opava. Baník Ostrava Viktoria Plzeň koukněte se živě 3 prosince 202 12. 11. 2023 — Boleslav Karviná koukněte se 02.12.2023 televize 27. 10. 2023 — ŽIVĚ na Sport.cz | Astana - Plzeň . Ano FK Jablonec, 30, kolo: Vyškov – Příbram ... Fotbalová hudební pecka v Opavě. Vojtěch Král pustí do světa klip o Slezským FC/FOTOGALERIE, ROZHOVOR/ Se zajímavým počinem jde do světa Vojtěch Král. Jedná se svým způsobem o velkého umělce. Jeho graffity zdobí takřka celou Opavu. Je autorem choreografií, kterým aplauduje celý stadion Slezského FC Opava. Nyní má nejen pro opavské fanoušky připraven zajímavý dárek. 13. prosince totiž bude mít premiéru rapový klip určený pro fanoušky Slezského FC Opava. Boleslav Karviná koukněte se 02.12.2023 televize 31. 10. 2023 — 2023 — tv<<<) Slovan Liberec Mladá Boleslav koukněte se 01/11/2023 FC Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav. Fotbal - Viktoria Plzeň ... Dlouhé čekání i nejistota. Možná někdo nezaplatil, vtipkovalo se v Teplicích o zhasnutých světlech - Sport. czBěžela 67. minuta, když se nad částí stadionu lehce zešeřilo. Ještě nebyla úplná tma a na první pohled se mohlo zdát, že by se navzdory slabšímu svícení dalo hrát dál. Ovšem rozhodčí Ondřej Berka zápas přerušil a po dalších pěti minutách poslal hráče do kabin. „Je možné, že viditelnost nejdřív nebyla tak špatná, jenže se zároveň stmívalo. Vanilkova panenka - Mladá Boleslav Nenašli jste, co jste hledali? Koukněte se na další výsledky z kategorie. Panenky.

About

Welcome to Walk Among Heroes! This is a forum designed to s...

Members

• Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • TikTok
  • Threads
bottom of page